Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Terméktesztelő lettem! (avagy esetem a Bonux mosószerekkel)

2016.01.29

 

 

Őszinte leszek, mint mindig.

Amikor olyan reklámokat láttam a televízióban, amiben kipihent, gyönyörű, otthon is sminkben pompázó „háziasszonyok”, magazinokba illő lakásaikban számolnak be arról, hogy ez és ez a termék általuk tesztelésre került, és csudálatosan tökéletes, nincs ennél jobb… az alábbi eshetőségek fordultak meg a fejemben:

  • hazugság ez az egész, álnok képmutatás, és a valóságban ez 1 reklám, ami rendezett helyszínen, jól fizetett szereplővel akarja megetetni velem, hogy terméktesztelésről volt szó, és ennek eredményét, hitelesen akarja nekem előadni!
  • Ha valóban terméktesztelés, véletlenül, netalántán, akkor tuti, hogy német, de legalábbis erősen külföldi, és erős rövidítésben, nyers fordítással akarják az én magyar, fogyasztói szemléletemen leerőszakolni.
  • Ha az utóbbi is, biztos, hogy terméktesztelő is csak „csókos” lehet, azaz valakinek a valakije, egy olyan rendszerben, melybe jó kapcsolatrendszer nélkül bekerülni kész lehetetlenség; így a rendszer védi önmagát, és naná, hogy csak jót állít, arról a termékről is, ami félig se való arra, amire kitalálták!

Régebben regisztráltam pár oldalon, így rendszeres kérdőív kitöltő vagyok például. Meglepően kellemes élményekkel. Így keveredtem arra az oldalra is, ami termékmintákat, újabban pedig terméktesztelési lehetőségeket kínál. Bevallom, nem hittem igazán benne! Miért is? Az én környezetemben nincs se élő, se nemrég holt, ki látott, vagy hallott volna már olyan emberről, aki valaha is látott igazi terméktesztelőt! Mivel tehát széles ismeretségi körömben, széles időintervallumban ritka fehérholló szinten sem látszott egyetlenegy sem, nem hittem e típus létezésében –abban tehát még kevésbé, hogy akár csak egyetlen röpke alkalommal is tagja lehetnék e körnek!

Jelentkeztem, igen, ily kevéske hittel és reménnyel terméktesztelőnek.

Majd az internet szolgáltatóm jóvoltából 2 napra csökkentett hozzáféréssel, és gépünk szervizben tesztelése okán egyszerűsített gépesítéssel rendelkezve, nem néztem az email fiókomat.
Csengetett a postás. A már jól ismert, kedvenc csomagkihordó postás, a nagy, dobozos, zöld, posta logós autóval, én meg nem értettem, minek csöngetett be –nem várok csomagot ugyanis!? Mosolyogva szólt, hogy nem kell pénzt vigyek, elég lesz a kapukulcs, merthogy ingyenes csomagot hozott nekem. Erre én is mosolyogtam, erősen kételkedő ívű szemöldökkel, meg nagyra nyitott kíváncsisággal.

Csomag sima fehér doboz, egyszerű címzés, kedvencpostásom teszi hozzá, termékteszteléshez mintacsomag! Hiába, ki vannak okosodva a bennfentesek!
Behoztam. Kinyitottam. Megcsapott egy kellemes illatfelhő! Csodássá vált az ébredés, azonnal hiányolni kezdtem a reggeli második kávét. A benne rejlő levélke, és annak tetején a céges levélpapír előre nyomtatott része már egyértelművé tette számomra: sikerült! Terméktesztelő lettem! Tényleg csodás!

Aztán megtaláltam a már ott várakozó emailt is róla, a postafiókomban.

 

Így most a Bonux mosóporát és folyékony mosószerét tesztelhetem le.

Teljesen ingyen!

Holnap érkezik el a napja, hogy ki kell borítsam a család szennyestartóját, feltérképezzem, mi lapul benne, és nekiinduljak legalább 1 adag ruha mosásnak. Kezdődhet is tehát a tesztelés!

Holnap újabb bloggal, képekkel jelentkezem!

Várod már?

Bevallom őszintén, ezt most én igen várom! smiley

Jó éjszakát!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.