Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Klíma? Változás? Klímaváltozás?

2016.11.30

klimavaltozas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos a legtöbb országában a világnak az emberek saját életük szűk keresztmetszetével küzdenek, napról-napra. Azzal, hogy gyermekeinknek, unokáinknak hagyunk-e életteret, lehetőséget, mit adunk át igazán, és hogyan már nincs idő, energia átgondolni! Pedig fontos volna!

A mai ember önző, átgázol mindenen és mindenkin, felél mindent, mondván, hogy ez neki jár!

Tényleg? Biztosan?

Tedd meg, hogy TE legyél kicsit különb! S adj az idődből –ami tudom, szintén drága kincs- önmagadnak, gyermekeidnek, unokáidnak MOST annyit, hogy ezt a filmet megnézed:

 

 

Azonnal felmerül az emberben:

  • Jó, jó, de én, átlag kisember ugyan mit tehetnék?

Emlékszel, sok kicsi sokra megy! Ha minden ember tenne, csak 1-2 apróságot, az igenis hatna a bolygóra, hiszen hányan élünk rajta?
Első sorban tájékozódj a témában! A tudás, tudod, hatalom!
Ültess fát, tarts a lakótelepi lakásban is növényt. Szerezz ismeretet az alternatív energiákról: sokan nem tudják, hogy napelem és napkollektor között különbség van, és mi az. Te tudd! Fektess be alternatív energiákba! Személy szerint a LED világítást, és a napkollektort máris merem ajánlani, könnyedén elérhető, hogy befektess, kisebb összegekből is megvalósítható, és azonnal jön is vissza a megtakarítás a bukszádba!

Teremtsünk valósan egy élhető jövőt a következő generációknak! Éljünk úgy, hogy tényleg benne legyen a napjainkban: a földet kölcsön kaptunk az unokáinktól!


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.